De kinderoppasdienst is bedoeld voor alle kinderen tot en met 6 jaar.
Door de oppasdienst worden de ouders in de gelegenheid gesteld om samen naar de kerk te gaan.

Er zijn speelgoed en kleur- en tekenmateriaal aanwezig.

Nadat de kinderen rond 10.00 uur uit de kerk komen, worden zij, afhankelijk van de grootte van de groep, in twee groepen verdeeld. Het werken in twee groepen brengt meer rust voor de allerkleinsten met zich mee. Daarnaast kan er voor beide leeftijdsgroepen iets aangeboden worden op hun niveau.

Voor de allerkleinsten bijvoorbeeld een Bijbelverhaal met kleurplaat en voor de grotere kinderen bijvoorbeeld een Bijbels knutselwerkje. Op deze manier proberen we de kinderen iets mee te geven en het geloof te beleven met elkaar!
Maar we laten ze vrij in hun activiteiten en spel.

Lees je Bijbel, bid elke dag, bid elke dag, bid elke dag. Lees je Bijbel, bid elke dag, dat je groeien mag, dat je groeien mag. Lees je Bijbel, bid elke dag, dat je groeien mag.